Photo Natura 25 år

Område: Hässleholm
Arena/Plats:
Kategori: Utställning

Jubileumsutställning av den sydsvenska bildgruppen - PhotoNatura. Föreningen består idag av 45 medlemmar från södra Sverige och får anses som en av de absolut främsta av sitt slag i Norden.

Den sydsvenska bildgruppen PhotoNatura ställer ut på Kulturhuset i Hässleholm med vernissage lördagen 16 mars. Utställningen heter Norden i stort och smått. Bilderna är hämtade från hela Norden och omfattar två motivtyper: stora, imponerande landskap samt fascinerande makrobilder. Det är egentligen två vitt skilda bildtyper som hängda tillsammans på en utställning samspelar och överraskar: likheterna blir tydliga och ibland är det inte helt lätt att se vad som är stort och vad som är smått i bilderna. Kanske kan dessa bildtyper bäst kallas för stora och små landskap.

Norden i stort och smått innehåller bilder från alla årstider och ett brett spektrum av motiv, allt från mäktiga isberg och fjällvyer till häpnadsväckande undervattensmotiv och extremnärbilder. Totalt rymmer utställningen ett 30-tal bilder, några i riktigt stort format.

PhotoNatura är sedan flera år tillbaka en av Sveriges absolut mest aktiva bildgrupper för naturfotografi och har som medlemmar några av landets mest välkända naturfotografer. Norden i stort och smått produceras samma år som föreningen fyller 25 år, något som också kommer att firas med en bokutgivning med medlemmarnas bilder senare under 2013.

Invigning den 16 mars kl. 11.30. Utställningen pågår t o m 13 april

Arr: Kultur Hässleholm

Kontaktinformation

Telefonnummer
46 0451-26 71 03
Kontaktperson
Helena Götesdotter

Länkar

Evenemangslänk
http://www.photonatura.se/

Villkor

Prisinformation
Fri entré

Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Skånes officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Boka med oss

  • Officiella bokningssajten
  • Bästa-pris-garanti
  • Störst utbud
  • Säker betalning online
  • Inga bokningsavgifter