Swedish Legend - Absolut ABBA Tribute. Special guest: Harpo (Moviestar)

Område: Hässleholm
Arena/Plats: Hässleholm Kulturhus
Kategori: Evenemang, Musik, Musikal

Den fantastiska musiken av ABBA med special guest HARPO (Moviestar). "Absolut ABBA Tribute“ är en av Europas bästa ABBA tribute shows och kommer direkt från en lyckad turné i Tyskland till Hässleholm.

Efter Lycke Events AB gästpelade i Hässleholm med sin framgångsrika show "Musical Highlights” vill man nu inspirera publiken med sin egenproducerade ABBA show.

"Absolut ABBA Tribute“ är en av Europas bästa ABBA tribute shows och kommer direkt från en lyckad turné i Tyskland till Hässleholm.
I "Absolut ABBA Tribute" upplever besökarna en show i toppklass, inte bara denna legendariska svenska grupps fantastiska musik. Special guest Harpo, vars hit "Moviestar" fortfarande tillhör de mest spelade låtarna i Europa, påminner om ABBA och kommer berätta många överraskande historier. Naturligtvis kommer Harpo även framföra sin världshit "Moviestar" och sina hitsinglar "Honolulu" och "Sayonara". Även Ted Gärdestad blir ihågkommen, som inte bara arbetat med Harpo, utan även med ABBA-medlemmarna under 70-talet.
Mellan 1972 och 1982 regerade Agnetha, Anni-Frid, Benny och Björn med den svenska gruppen ABBA över den internationella popscenen. Och ännu i dag, över 35 år efter att gruppen splittrades och 43 år efter „Waterloo“, hör ABBA till musikhistoriens framgångsrikaste grupper.
Många musiker och sångare har försökt sig på ABBAs musik efter att supergruppen lades ned, bara mycket få har klarat det.
Produktionen „Absolut ABBA Tribute“ förstår sig på att spela kulthitsen i deras orginalsound och att skapa en så äkta ABBA-känsla som möjligt på scenen. De för ABBA så typiska kvinnliga stämmorna harmonierar perfekt. Totalt åtta professionella musiker och sångare tänder i denna medryckande show ett hit-fyrverkeri med garanterad feststämning. Allt på högsta nivå. Sound, glitter, glamour, platåskor, autentiska kläder och diskokulor – allt känns igen från orginalet.


Röda salongen.
Konserttid: 2 tim och 45 min inkl paus.

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 (0)451 26 66 70
Telefonnummer (Bokning)
+46 (0)451 26 66 70
Arrangör
Lycke Events AB

Länkar

Villkor

Prisinformation
Entré parkett och läktare 430:- Förköp biljetter på Hässleholm Kulturhus Biljettkassa eller via evenemangslänken ovan.
Speciella behov
Rullstolsanpassat

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 11 nov 2017 19:00 - 21:45 @ Hässleholm Kulturhus
OK

Karta


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Skånes officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Boka med oss

  • Officiella bokningssajten
  • Bästa-pris-garanti
  • Störst utbud
  • Säker betalning online
  • Inga bokningsavgifter