Guidade fladdermusvandringar i Vedema

Adress: Brunnsgatan 18a, 28148 Hässleholm Visa karta

Adress: Brunnsgatan 18a, 28148 Hässleholm

Vattenfladdermössen i Vedema. Upplev Vedemas dramatiska natur i skymning och mörker.

Här ligger lilla Barsjöns vattenyta som en spegel och nedanför slingrar sig Rökeån mystiskt genom det sägensomspunna landskapet. Vattnet i Vedema är bra jaktmarker för vattenfladdermusen som är expert på att fånga insekter tätt över vattenytan.
Vi träffas på parkeringen strax väster om Barsjön (infart från väg 24, se Lat/Long och karta nedan). Vi spanar efter fladdermöss vid Barsjön och längs Rökeån och vi använder fladdermusdetektorer för att lyssna på dem.
Evenemanget tar ca två timmar. Pris 150 kr för vuxna och gratis för barn upp till 16 år tillsammans med betalande vuxen. En enkel fika ingår i priset.
Observera att det är en väldig brant stig ned mot och upp ifrån Rökeån. Och att vi går på en smal stig med spångar längs Rökeån i skymning och mörker.

Regn! Kraftigt regn är dåligt fladdermusväder. Vi ställer dock inte in någon planerad fladdermussafari förutom i allt för trist väder och i så fall i allra sista stund. Gäster som förbetalt får alltid pengarna tillbaka eller erbjudande om ett annat datum om evenemanget inte blir av.

Datum 2017
19 Juli kl. 21:00-23:00
2 Augusti kl. 20:00-22:00

Pris: 150kr. Gratis för barn 0-16 år i sällskap med betalande vuxen.
Bokning senast två timmar före evenemangets start. Bokningsbekräftelsen är din biljetthandling och visas för personal på plats.
Avbokning kan ske senast dagen före bokad guidning.

Foto: Jens Rydell

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer
    +46 707305201