Hovdala Trädhus

Visa karta

Konferera i Nordens största trädhus, i närheten av Hovdala slott.

Trädhuset som är Nordens största för året-om-bruk, invigdes den 1 september 2006. Denna exklusiva och annorlunda plats för konferenser och möten rymmer upp emot 25 personer. Sommartid fungerar trädhuset som café och utställningslokal.

Hovdala Trädhus står i en bokbacke ca 2 km från Hovdala Slott med en hänförande panoramautsikt över Finjasjön. Trädhuset omges av det öppna och vidsträckta Hovdala Naturområde, som idag är på väg att utvecklas till ett av Skånes större besöksområden med vandringsleder, ridled och hundslinga.

Trädhuset utgörs av tre delar: en entrédel, en serveringsdel och en konferensdel. Entrésidan är sluten och smälter in bland grönskan. När man kommer in öppnar rummen upp sig inför den fantastiska utsikten över Finjasjön och Hovdala naturområde. Serveringen är placerad så att man har fri sikt över sjön medan konferensdelen ligger lite mer indragen bland träden. Ute på trädäcket sitter man fem meter upp i luften bland trädstammarna med trädkronorna som tak. På kvällen belyses träden av spotlights infällda i trädäcket. Plats för upp till 25 personer i konferens. Full teknisk utrustning.

För bokning och förfrågan om priser kontakta:
Tommy Johansson tel. 0451-26 71 05 eller 0709-71 71 36

Visa mer

Om denna aktivitet